VLOER- EN TEGELWERKEN

U bent hier: Home » Vloer- en tegelwerken

Vloer- en tegelwerken

Vloerder of tegelzetter nodig? Contacteer Strading BVBA voor kwaliteitsvolle vloerwerken en tegelwerken.

Strading BVBA uit Lubbeek is een erkende vloerder en tegelzetter die reeds 10 jaar actief is. Vloer- en tegelwerken vereisen een vakkundige aanpak. Uw vloerwerken zijn immers de basis van uw interieur. Uw vloer moet dus altijd perfect geplaatst zijn. De minste oneffenheid zorgt dan ook voor grote ongemakken. Strading BVBA is uw specialist in alle mogelijke vloer- en tegelwerken. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en afwerking van al uw vloer- en tegelwerken.

Wilt u een beroep doen op ons? Dan komt zaakvoerder Stroe Gabriel persoonlijk langs om uw project te bespreken en u een correcte prijs offerte op maat te geven.

Parket en laminaat

Parket en laminaat zijn de populairste vloerbedekkingen en heeft u meestal voor de rest van uw leven. 

Zowel parket als laminaat bieden u veel mogelijkheden en hebben verschillende voor- en nadelen. Afhankelijk van uw wensen en verwachtingen kan u beter voor een echte houten parketvloer kiezen. Wij bieden u beide mogelijkheden aan en bespreken graag uw wensen zodat u de juiste vloer kan kiezen.

Parketvloeren bestaan in verschillende formaten en patronen en kunnen voor een uniek decoratief effect zorgen dat volledig past bij uw woning. Het geeft een heel ‘warme’ sfeer. Ook bij vloerverwarming kan er perfect een parketvloer geplaatst worden.

Laminaat is minder duurzaam dan parket, maar is ongelofelijk onderhoudsvriendelijk en beschikbaar in ontelbaar veel tinten en patronen.

U kan bij ons dus terecht voor:

  • Parketvloeren leggen
  • Laminaat leggen
  • Parket schuren
  • Parket renovatie

Betonvloeren

Betonvloeren zijn sterk, hebben een lange levensduur, zorgen voor een moderne sfeer en zijn zeer makkelijk in onderhoud.

Betonvloeren kunnen binnenshuis in de woonkamer, keuken of badkamer geplaatst worden, maar het is ook mogelijk om een betonvloer te leggen voor uw terras, garage, tuinhuis, kelder of zelfs op uw oprit.

De eerste stap bij het leggen van een betonvloer is het bekisten met balken of platen. Nadien gaan we bewapenen alvorens de beton te gieten. Na het gieten van het beton kan er een extra toplaag gelegd worden om de betonvloer te kleuren. In sommige gevallen word de kleur ook al gemengd met de betonmassa alvorens te gieten. De laatste stap is het polieren van de vloer om de levensduur te verlengen en de betonvloer volledig stofvrij te maken.