DAKWERKEN

U bent hier: Home » Dakwerken

Uw dakwerker uit de regio!

Strading BVBA is uw dakwerker voor alle platte en hellene daken én helpt u met alle reparaties en onderhoud van uw dak.

Voor al uw dak- en isolatiewerken van zowel platte als hellende daken bent u bij ons aan het juiste adres. Strading BVBA gebruikt alleen kwaliteitsvolle en duurzame materialen zodat uw dak vele jaren mee gaat.

Wij helpen u graag verder, zowel voor nieuwe daken, dakrenovaties, dakisolatie en als uw dak gerepareerd moet worden. Door onze jarenlange expertise zijn onze dakwerkers in staat om bij elke opdracht een uitstekend resultaat en een perfecte uitvoering te garanderen. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

white and brown concrete house
white and brown concrete house

Dakwerken van A tot Z

Heeft u een dakreparatie nodig? Begint u met het plannen van de bouw van uw droomhuis? Strading BVBA is uw partner voor alle soorten dakwerken van A tot Z. Dakconstructie, dakrenovatie, dakreparatie en dakisolatie zijn slechts enkele van de diensten die wij leveren.

Strading BVBA is dé dakexpert in uw regio. Wij zijn gespecialiseerd in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Van nieuwe dakconstructies tot het plaatsen van dakbedekking en roofing tot zinkwerk en dakisolatie, wij doen het allemaal voor u. Omdat klanttevredenheid essentieel is voor ons bieden we u een hoogwaardige service tegen een redelijke prijs.

Naast dakconstructies kan u ook bij ons terecht voor het plaatsen van tegels, leien, dakpanpanelen en staalplaten geheel volgens uw specificaties en wensen. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van de juiste materialen? We helpen u graag verder en geven advies over de vele beschikbare alternatieven.

brown and white concrete house

Dakisolatie

Op zoek naar een ervaren dakwerker voor het plaatsen of vervangen van dakisolatie? Neem contact op met Strading BVBA, zowel platte als hellende worden door ons geïsoleerd. Wij isoleren uw dak van binnen en van buiten.

Het isoleren van uw dak is een essentiële stap op weg naar energiebesparing in uw huis. Een goed gebouwde luchtdichte dakisolatie levert het hoogste rendement op van elke energiebesparende maatregel en is daarmee de eerste verstandige stap die u kunt zetten bij het bouwen van uw woning.

Weet u niet zeker welk type isolatie bij uw woning past? Geen zorgen, wij komen eerst een kijkje nemen in uw woning en staan u bij met advies en zorgen voor de beste materialen en oplossingen.

Door uw dak goed te isoleren, kunt u het warmteverlies minimaliseren en uw energieverbruik tot 25%, zo niet 30% besparen. Gevolg? U bespaart geld op uw energierekening. Er zijn ook pemies voor dakisolatie waarvan u kunt genieten, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

red brick roof

Dakherstellingen en renovatie

Wilt u zeker zijn van een succesvolle dakherstelling? Neem dan contact op met Strading BVBA. Door onze jarenlange ervaring zijn we ons bewust van alle kritieke punten die voor elk soort klus moeten aagepakt worden. Of het nu gaat om hellende of platte daken, dakisolatie of roofing u kunt bij ons terecht voor alle soorten dakherstellingen. Bij ons kan u ook rekenen op een succesvolle uitvoering, wij hebben een namelijk een oplossing voor elk probleem.

Is uw dak er te erg aan toe? Dan kan u ook overwegen om uw dak te laten renoveren. Afhankelijk van de staat van uw dak, wilt u misschien een nieuwe dakbedekking, een afdak, een overstek of een geheel nieuwe dakconstructie overwegen? We bespreken graag met u de verschillende alternatieven die beschikbaar zijn voor uw dakrenovatie, inclusief soorten dakbedekking, onderhoud, levensduur en andere factoren.

Van de eerste balk tot de laatste dakpan begeleiden wij u bij elke stap tijdens uw dakherstelling of renovatie. Bij Strading BVBA kunt u erop vertrouwen dat uw dakreparatie op een hoog niveau wordt uitgevoerd.