TUINWERKEN

U bent hier: Home » Tuinwerken

Tuinwerken

Op zoek naar een goede tuinaannemer uit de regio? Van tuinonderhoud tot poorten, terrassen en opritten, u bent bij Strading BVBA aan het juiste adres!

Voor een tuinontwerp bent u hier niet aan het juiste adres, maar als u een tuinaannemer zoekt voor de uitvoering van uw tuinaanleg of tuinonderhoud, dan zit u hier prima. Als tuinaannemer doen we alle soorten tuinwerken:

Wilt u een beroep doen op ons? Dan komt zaakvoerder Stroe Gabriel persoonlijk langs om uw project te bespreken en u een correcte prijs offerte op maat te geven.

Terras en oprit aanleggen

Terras of oprit laten aanleggen? Alles is mogelijk.

Tuinaannemer Strading BVBA legt opritten en terrassen aan in natuursteen, tegels, klinkers, kasseien, dolomiet, beton, hout, … Samen met u bespreken we uw wensen en verwachtingen. We adviseren u ook graag over de verschillende materialen en mogelijkheden.

Bij ons kan u rekenen op een goede voorbereiding, een perfecte plaatsing en gebruik van kwaliteitsvolle materialen.

Grond- en graafwerken

Nood aan grond- en graafwerken? Wij helpen u met plezier verder!

U kan bij Strading BVBA terecht voor al uw grond- en graafwerken. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij hebben alle nodige graafmachines om elke grote of kleine kus te klaren. Afhankelijk van de grond- en graafwerken die wij moeten uitvoeren zorgen wij ook voor de afvoer of aanvoer van grond.

Contacteer ons voor een bespreking van uw project en wij komen ter plaatse opmeten om een gedetailleerde offerte op maat te kunnen maken.

Betonwerken

Terras of tuin afwerken met beton? Keerwanden plaatsen? 

Een terras of tuin afwerken gebeurt meestal met materialen zoals klinkers, tegels of hout maar u kan ook perfect afwerken met beton. Beton biedt ook heel wat voordelen die andere traditionele materialen niet altijd hebben.

Betonnen keerwanden zijn tegenwoordig een ook een vaak gekozen afwerking voor tuinen omdat ze erg sterk zijn, een lange levensduur hebben en goed bestand zijn tegen weer en wind. De kostprijs voor betonwanden is ook relatief goedkoop en alle betonnen afwerkingen zijn volledig op maat leverbaar.

Gazon aanleggen

Droomt u van een mooi & groen gazon?

Wij leggen alle types gazon aan: gras zaaien, grasmatten, kunstgras, bodembedekkers, … Wat u ook kiest, om er zeker van te zijn dat u gras perfect ligt, zorgen wij eerst voor de egalisering van de grond.

Heeft u interesse in een aangelegd grasveld of een gazon van kunstmatten? Doe dan een beroep op ons en vraag vrijblijvend een offerte aan. Na ons bezoek ontvang u een prijsofferte op maat.

Tuinafsluitingen en tuinpoorten

Is uw tuin afgewerkt, maar wilt u een tuinafsluiting met of zonder tuinpoort

De laatste stap bij het afwerken van een tuin is meestel de afsluiting rond uw tuin. Tuinen die worden omringd door een afsluiting worden meestal ook voorzien van een tuinpoort voor de veiligheid van huisdieren of kinderen. Wij plaatsen tuinafsluitingen en tuinpoorten in hout.

Tuinafsluitingen kunnen bestaan uit omheiningen, draadpanelen of zelfs hekwerk. Hierbij kan er ook gekozen worden voor een aangepaste bekleding op maat zoals heidematten, rietmatten, zichtschermen of lamellen ,maar ook een houten tuinafsluiting behoort tot de mogelijkheden.

Tuinonderhoud

Eenmalig of periodiek tuinonderhoud

Wilt u een eenmalig tuinonderhoud of wilt u dat we jaarlijks, maandelijks of wekelijks langskomen? Graag een paar nieuwe bomen of struiken laten planten? Misschien moet uw terras onderhouden worden, uw vijvers gekuist worden of de bomen gesnoeid worden?

Enkele zaken die we voor u kunnen doen:

  • Snoeien van hagen en struiken
  • Planten van bomen, planten en struiken
  • Reinigen van terras, tuinpaden, betonvloeren en opritten
  • Gazon verzorgen
  • Onderhoudswerken voor terras, tuinhuis, …
  • Onkruidbestrijding
  • Ziekte- en plaagherkenning en bestrijding

We werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Contacteer ons voor meer informatie.