SCHRIJNWERKEN

U bent hier: Home » Schrijnwerken

Uw schrijnwerker uit de regio!

Strading BVBA staat klaar om u te helpen met binnen- en buitenschrijnwerken.

Strading BVBA uit Lubbeek is een erkende schrijnwerker die reeds 10 jaar actief. We zijn niet grootste aannemer, maar wel de meest betaalbare en meest betrouwbare uit de ruime omgeving.

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei schrijnwerken, zowel binnen als buiten, maar we zijn ook gespecialiseerd in herstellingen van oude tuinmeubelen.

Wilt u een beroep doen op ons? Dan komt zaakvoerder Stroe Gabriel persoonlijk langs om uw project te bespreken en u een correcte prijsofferte op maat te geven.

Binnendeuren

Bent u op zoek naar een mooie, op maat gemaakte binnendeur? Dan bent u hier aan het juiste adres! Schrijnwerkerij Strading BVBA maakt binnendeuren in alle stijlen, maten en kleuren.

Binnendeuren zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Daarom maken wij zowel moderne als klassieke houten binnendeuren. U kan zelf de kleur bepalen en ook in het materiaal heeft u een vrije keuze tussen bijvoorbeeld eik of beuk. Wij installeren al uw deuren, ook inclusief de scharnieren, klinken en sloten.

Heeft u al deuren, maar wilt u enkel dat ze geïnstalleerd worden? Ook dit is geen probleem!

Heeft u interesse? Vraag dan een offerte aan via deze website, het is volledig gratis en vrijblijvend. We komen eerst langs om uw project te bespreken, opmetingen te doen en u bij te staan met advies en informatie. Na ons gesprek maken wij een offerte op die volledig op maat is van uw specifieke noden en wensen.

Trappen

Met een houten trap van Strading BVBA maakt u uw woning compleet. Wij maken houten trappen in verschillende stijlen zoals landelijk, cottage of design en dit zowel voor binnen als buiten.

Wenst u een houten trap voor binnen of bijvoorbeeld een draaitrap voor uw balkon? Wij maken en plaatsen alle soorten houten trappen in verschillende houtsoorten zoals eik, beuk, notelaar, hardhout, afrormosia of wenge.

Wij hebben ons door de vele jaren ervaring ook gespecialiseerd in het bekleden en herbekleden van bestaande trappen. Ook trappen uit steen, beton of arduin kunnen wij herbekleden met de houtsoort naar eigen keuze.

Heeft u reeds een bestaande houten tap die versleten is? In dat geval kan u ons ook inschakelen voor een traprenovatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Carports op maat in hout

Een houten carport van Strading BVBA is de perfecte oplossing om uw auto onder een afdak en in een beschermde plaats te parkeren.

Heeft u geen garage, maar wel voldoende open ruimte voor een carport? Dan is een carport op maat de geschikte oplossing. Indien u interesse hebt in een carport komen wij langs en geven wij gratis advies over de houtsoorten en het ontwerp zodat uw carport in harmonie is met de omgeving en voldoet aan uw wensen en budget. Wij maken en plaatsen houten carports zowel vrijstaand als in aanbouw.

Uw wagen is met een carport ook goed beschermd tegen verschillende invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld hagel, sneeuw, regen of vallende takken.

We bespreken samen uw wensen, budget en zorgen voor de perfecte uitvoering in eigen atelier, gevolgd door een vakkundige plaatsing.

Terrasoverkappingen in hout

Een houten terrasoverkapping is mooi & elegant, en geeft extra waarde aan uw tuin als overkapping boven een terras.

Op zoek naar een aannemer om een houten terrasoverkapping van topkwaliteit te laten maken op maat? Wij maken houten terrasoverkappingen die u perfect kan combineren met een een houten poolhouse of een houten terras. Een terrasoverkapping past ook ideaal bij een houten tuinhuis, zo creëert u een gezellige overdekte ruimte met zithoek waar u kan genieten van uw mooie tuin. Wij kunnen terrasoverkappingen aanbouwen of volledig vrijstaand in uw tuin plaatsen.

Poolhouse of tuinhuis op maat

Een houten tuinhuis of poolhouse op maat laten maken door een professionele schrijnwerker? 

U kiest en wij maken volgens uw wensen (landelijk, klassiek of modern. Een houten tuinhuis of poolhouse is een duurzame en onderhoudsvriendelijke blikvanger in uw tuin waar u jaren geniet van zal hebben.

Of u nu kiest voor een tuinhuis of een poolhouse, er zijn oneindig veel mogelijkheden en opties om alles naar eigen wens uit te breiden. Wilt u een extra afdak, een open of bijpassende wand of een aparte opbergruimte? Laat het ons weten en wij komen langs om uw project te bespreken. We geven ook graag advies en vertellen u meer over de opties en materialen. Nadien krijgt u vrijblijvend een offerte op maat.

Bijgebouwen en woninguitbreidingen in hout

Wilt u uw bestaande woning uitbreiden met een houten aanbouw?

Heeft uw woning een extra bijgebouw nodig zoals een garage, carport, tuinhuis of wilt u een woninguitbreiding in een houten constructie?

Strading BVBA maakt alle soorten houten aanbouw op maat, zowel voor de renovatie van een bestaand gedeelte van de woning, als voor het aanbouwen van een nieuw gedeelte. Alle materialen zijn van de beste kwaliteit.

Wenst u meer informatie over de uitbreiding van uw woning of u wilt aanbouwen met hout? Contacteer dan Strading BVBA. We bespreken eerst uw wensen en zorgen ervoor dat alles in harmonie is met de stijl van uw bestaande woning.