RENOVATIEWERKEN

U bent hier: Home » Renovatiewerken

Renovatiewerken in uw regio

Strading BVBA staat klaar om u te helpen met alle soorten renovatiewerken. Zowel voor kleine als grote renovatiewerken bent u bij ons aan het juiste adres!

Op zoek naar een schrijnwerken voor de renovatie van uw woning? Strading BVBA is erkend schrijnwerker met reeds 10 jaar ervaring in alle soorten renovaties en totaalprojecten. We zijn niet grootste aannemer, maar wel de meest betaalbare en meest betrouwbare uit de ruime omgeving.

Wilt u een beroep doen op ons? Dan komt zaakvoerder Stroe Gabriel persoonlijk langs om uw project te bespreken en u een correcte prijsofferte op maat te geven.

white wooden cabinet near window
person holding gray curved faucet

Renovatiewerken van A tot Z

Waarvoor kan u bij ons terecht? Dankzij onze ruime ervaring in afbraakwerken, gyprocwerken, pleisterwerken, omkasten, vloeren, elektriciteit en schilderwerken kan u bij ons terecht voor alle soort renovatiewerken hoe groot of klein uw project ook is.

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten renovatiewerken, zo kan u bij ons terecht voor onder andere het renoveren van:

  • Ramen en deuren
  • Bijgebouwen
  • Vloeren
  • Interieurrenovatie
  • Zolderrenovatie
  • Badkemerrenovaite
  • Kasten op maat
  • Tuinen
  • ….
white ceramic bathtub near window

Totaalrenovaties

Wilt u uw badkamer of zolderkamer verbouwen, of zoekt u een specialist in totaalprojecten voor een nieuwbouw? Dan bent u bij Strading BVBA aan het juiste adres! Wij ontwerpen niet alleen de badkamer van uw dromen, maar creëren ook een toevluchtsoord van rust en comfort.

Of het nu gaat over een badkamer- of zolderrenovatie, het realiseren van een nieuw bijgebouw of de uitbereiding van uw bestaande woning zij doen het allemaal. Samen realiseren we uw droomproject zodat u achteraf elke dag een heerlijk ontspannende gevoel krijgt in uw vernieuwde woning.

Voordat we beginnen, maken we een ontwerp dat volledig is gebaseerd op uw ideeën en voorkeuren. Zo krijgt u een idee van de benodigde werkzaamheden en van de badkamer waar u zich op uw gemak zult voelen. Dit ontwerp wordt vervolgens omgezet in een hoogwaardige realisatie. Eentje die weinig onderhoud vraagt en veel rust in de omgeving geeft.

brown wooden seat beside white wooden table

Interieurrenovatie

Bent u toe aan iets nieuws in uw bestaand woning? Went u een nieuwe look of heeft u het gevoel dat uw interieur verouderd is? Staat u stil bij hoe comfortabel u zich thuis kunt voelen in een vernieuwd interieur?

Strading BVBA realiseert uw droom en tekent het graag voor u uit. WIj realiseren uw interieurrenovatie tot in de perfectie. Helemaal passend bij uw wensen en stijl zorgen wij voor de perfecte uitvoering van uw renovatieproject.

Waarom kiezen voor de expertise van Strading BVBA?

Wij gebruiken de juiste mensen en middelen om uw interieur, badkamer, keuken en elke andere kamer in huis zo mooi, comfortabel en aantrekkelijk mogelijk te maken. Van de sloop tot de laatste verflaag. Of het nu gaat over een appartement, huis, bijgebouw of een villa. Wij staan voor u klaar voor elke renovatie van de kelder tot het dak. Door onze 10 jaar ervaring kunnen wij u een professionele aanpak en uitstekende afwerking garanderen.